Erotikus Társkereső Lap
H
I
R
D
E
T
É
S
www.tkl.hu
Keleti Györgyi és a brutális férfiakKeleti Györgyi és a brutális  férfiakKeleti Györgyit brutálisan verte a férje, nem csoda, ha könyvben írte le szenvedései történetét mindenkinek tanulságként.
Újabb elismerés Rubint Réka számáraÚjabb elismerés Rubint Réka számáraÚjabb elismerést kapott Rubint Réka. Egy internetes portál által készített felmérés szerint Rubint Réka lett a legszexisebb édesanya.
Batánovics Lilire az MDC tagjai vigyáznakBatánovics Lilire az MDC tagjai vigyáznakNemrégiben Batánovics Lilit az utcán kirabolták, azóta az MDC tagjai vigyáznak a fiatal énekesnőre.
Tíz kilót dobott le magáról VV Veronika!Tíz kilót dobott le magáról VV Veronika!Az egyikori villa bombázójaként tartott VV Veronika először 16 kilót fogyott, ám ebből 6 kilót visszaszedett, így most tartja versenysúlyát, a 46 k...
Békítő kanapéja van Varga Viktornak és Cinthyának!Békítő kanapéja van Varga Viktornak és Cinthyának!A szerelmespár már nagyon régóta van együtt, de sokszor úgy összevesznek, hogy egy ideig nem is szólnak egymáshoz. Erre találták ki a békítő kanapét!
Vajna Tímea a nők mellett kampányolVajna Tímea a nők mellett kampányolVajna Tímea is részt vesz a One Billion Rising mozgalomban, melyhez világszerte már több mint 200 ország csatlakozott.
Bajor Imréért aggódik az országBajor Imréért aggódik az országAggasztó hírek látnak napvilágot Bajor Imre egészségi állapotával kapcsolatban, a színész kollégái és barátai is nagyon aggódnak érte.
Pikali Gerda boldog Rékasi KárollyalPikali Gerda boldog Rékasi KárollyalA kétgyermekes anyukára Pikali Gerdára rátalált a szerelem és nagyon boldog új párjával Rékasi Károllyal.
Hajós Andrásnak és Majkának is saját műsora leszHajós Andrásnak és Majkának is saját műsora leszFebruár végétől Hajós András és Majka is új, saját műsorral jelentkezik a TV2 csoport prémium csatornáján a Super TV2 - n.
Palvin Barbira rátalált a szerelem?Palvin Barbira rátalált a szerelem?A gyönyörű magyar modell Palvin Barbara szerelmi életére a magyar és külföldi sajtó is kíváncsi, gyakran találgatják kivel is van jelenleg.
Meztelenül pózolt Varga Viktor és kedveseMeztelenül pózolt Varga Viktor és kedveseEgy férfimagazin kedvéért meztelen képeket készítettek Varga Viktorról és kedveséről Cinthya Dictatorról.
Dombrády Ákos eljegyezte szerelmétDombrády Ákos eljegyezte szerelmétDombrády Ákos titokban a Costa Rican töltött nyaralásuk alatt jegyezte el szerelmét Iszak Esztert.
Ganxsta Zoleenak drogot adtak?Ganxsta Zoleenak drogot adtak?Ganxsta Zolee kellemetlen helyzetbe keveredett, amikor valószínűsíthetően partydrogot kevertek az italába.
Csóró Lali túllőtt a célonCsóró Lali túllőtt a célonAz Éjjel - Nappal Budapest egyik meghatározó és sokak számára idegesítő szereplője Csóró Lali a Story Gálán túl lőtt a célon.
Tolvai Reni bomba alakra vágyikTolvai Reni bomba alakra vágyikTolvai Reni konditerembe jár és az étkezésére is odafigyel, hogy legújabb, erotikával túlfűtött videoklipjében már a legjobb formáját hozhassa.
Paul Walker minden vagyonát kislányára hagyta!Paul Walker minden vagyonát kislányára hagyta!A nemrég elhunyt híres színész, Paul Walker végrendeletében minden vagyonát kislányára hagyja, de ezt nem akarja engedni a színész apukája.
VV Lacinak sokat ártottak a múltjáról megjelent újságcikkek!VV Lacinak sokat ártottak a múltjáról megjelent újságcikkek!Állítása szerint ő nem csapott be senkit, sőt, ő volt az, aki mindenét elveszítette és sajnos a Való Világ játékából is kiesett!
Kárt tettek L.L.Junior új autóján!Kárt tettek L.L.Junior új autóján!Sajnos a sztárokat sem kerülik el a rosszakarók, ugyanis nemrég megrongálták L.L.Junior új autóját!
A világ minden táján hódít az AttractionA világ minden táján hódít az AttractionEurópa után Kínát is meghódította a különleges show - kat készítő magyar látványszínház az Attraction.
Már a sztároknak is sok Justin BieberMár a sztároknak is sok Justin BieberMár a sztárok szerint is túlzásba viszi az ",,életet" Justin Bieber, akinek az utóbbi időben botrányaitól hangos a bulvár sajtó.
Sarka Kata vallomása fogyókúrájárólSarka Kata vallomása fogyókúrájárólSarka Kata mindkét terhessége során nagyon sokat hízott, de ma már nyoma sincs a testén felesleges kilóknak.
SP a legsikeresebb fiatalok közé kerültSP a legsikeresebb fiatalok közé kerültÉder Krisztián azaz „SP" is bekerült az egyik ismert magazin által készített a 30 legsikeresebb magyar fiatalt felsorakoztató listába.
Varga Viktor balesetet szenvedettVarga Viktor balesetet szenvedettVarga Viktor totálkárosra törte méregdrága autóját, amikor egy fellépésre sietve megcsúszott és egy oszlopnak csapódott.
Készül Krasznai Tünde saját dalaKészül Krasznai Tünde saját dalaKrasznai Tünde karrierje egyre jobban beindul, menedzsere Tereh István egyengeti a karrierjét és szükség esetén ápolja a lelkét.
Újabb magyar szupermodellÚjabb magyar szupermodellAz a hír járja a magyar nőkről, hogy nagyon szépek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy új magyar szupermodell tűnt fel a divatvilág egén.
Varga Viktor szexelni ment a gáláraVarga Viktor szexelni ment a gáláraVarga Viktor és Cinthia Dictator nyíltan felvállalják különcségüket. A Story Gálán sem hazudtolták meg önmagukat.
Simon már házasságra készül Simon már házasságra készül Simon összesen 19 napot töltött a villában, de ezalatt a rövid idő alatt olyan szerelmes lett, hogy már a házasságra is gondol villabeli kedvesével.
Megvan a VV6 első párbajgyőzteseMegvan a VV6 első párbajgyőzteseEseményekben dús volt az elmúlt hétvége a ValóVilág6 villájában, hiszen volt kizárás, új villalakó és párbaj is.
Ma este kiderül, hogy ki tér vissza a VV6 villájába!Ma este kiderül, hogy ki tér vissza a VV6 villájába!A Való Világ 6 történetében ma lesz az első párbaj, ami során kiderül, hogy a két küzdő közül ki fog visszatérni a villába!
Détár Enikő és Rékasi Károly szeretné eladni luxusházukat!Détár Enikő és Rékasi Károly szeretné eladni luxusházukat!A színész házaspár mivel már nincs együtt, nagyon szeretné minél hamarabb eladni a hatalmas luxusházukat.